Huomenta. Ihan tuntuu kuin olisi myöhäinen ilta, kun olisikin. Väsyttää, muttei saa enää nukutuksi eikä siinä mitään järkeä olisikaan kello 6.20 joka tapauksessa herätys. Heräsin jo klo 4.00 siihen että pelottaa ja en saanut unta enää. Pelottaa kaikki oikoja joka on kello 8.00, matikan tunnit, liikunta tunnit ja se että joudun näkemään perhetyöntekijän tänään :S  Pelottaa.
Kaveri tulee tänne tänään toisesta kaupungista haen sen klo 16.00 matkakeskukselta. Onhan se ihan kiva kun se tulee, mutta odotan "innolla" miten saan kuulla kuinka lempi bändini ja artistini ovat paskoja. Kuinka minulla on hiukset huonosti ja mistä paidasta hän pitää ja mistä ei. En ymmärrä miksi ulkonäkö on ihmisille nykyään niin tärkeä, tärkeintä on luonne.
Tuli muuten eilen illalla taas viilleltyä,(iski huono-olo sänkyyn pääsemisen jälkeen) :( ja siitä johtuen vasen ranne on ihan kipeä ja säteilee kipua koko käsivarteen eikä pysty taivuttamaan yhtään. Omapahan on vikani.
Unissakin mietin vain laihtumista. Näin unta kun kävin vaa'alla ja keskustelin jonkun kanssa paino indekseistä. Omani on nyt tällä hetkellä 18 tarkoituksena olisi saada se tuonne 15.4 toukokuun loppuun mennessä. Pudotettavaa olisi siis 7 kiloa. Tänään ajattelin syödä klo 11 appelsiinin ja klo 18.00 pastaa. Pakko syödä kotona koska äiti pakottaa.
Kohta pitää mennä pesemään hiukset, juomaan teetä ja sit lähden kävelemään sinne hammaslääkäriin (ihanaa yli 3km lenkki). Oikojan jälkeen hillun 1,5 tuntia kaupungilla, käyn apteekissa ostamassa puhdistus ainetta ja kävelen vaan. Menen kello 10.00 kouluun, oikeasti alkaisi jo klo 8.00.
Väsyttää ja pelottaa, mutta pakko mennä. Kyllä se joskus menee ohi ehkä. Viimeistään haudassa...
kauhu1.JPG